Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10073
Title: До питання формування виконавської компетентності майбутніх учителів музичного мистецтва
Authors: Осадча, Тетяна Всеволодівна
Бесчастна, Маргарита
Osadcha, Tetiana Vsevolodivna
Beschastna, Margaryta
Keywords: виконавство
виконавська компетентність
майбутні вчителі музичного мистецтва
Issue Date: 2020
Publisher: ХХVІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії»
Citation: Осадча Т.В. До питання формування виконавської компетентності майбутніх учителів музичного мистецтва / Т.В.Осадча, М.Бесчастна // Матеріали ХХVІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії». - Переяслав-Хмельницький, 2020. - С. 67-69.
Abstract: Серед істотних змін, що відбулися у закладах вищої освіти (перехід на багаторівневу систему освіти, впровадження нових стандартів фахової освіти, наукове осмислення компетентнісної моделі вищої освіти) на сьогодні залишається ряд невирішених проблем. Серед них: недостатнє науково-теоретичне обґрунтування компетентнісної парадигми освіти у кожній окремій спеціальності (наприклад – у мистецькій освіті); використання у навчальному процесі форм, методів і засобів, які не відповідають оновленому змісту та ін. Протиріччя між актуальністю вирішення проблеми пошуку ефективних шляхів реалізації компетентнісного підходу в освітній практиці у мистецько-педагогічних закладах вищої освіти і недостатньою розробленістю методичних рекомендацій щодо його вирішення, робить це актуальне питання відкритим. Компетентнісний підхід акцентує увагу на результатах освіти, причому як результат освіти розглядається не сума засвоєної інформації, а здатність людини діяти у різних проблемних ситуаціях, що, на думку фахівців, є його безперечною перевагою над іншими традиційними підходами.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10073
Appears in Collections:Кафедра диригентсько – хорової підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osadcha TV.pdf282.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.