Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/7126
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменів, Б. С.-
dc.contributor.authorSemeniv, B. S.-
dc.date.accessioned2020-03-27T12:26:10Z-
dc.date.available2020-03-27T12:26:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСеменів Б. С. Забезпечення довготривалого ефекту працездатності студентів спеціальностй "Харчові технології" / Б. С. Семенів // Наука і освіта : наук. - практ. журнал. – 2013. – №4. – C. 204-208.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/7126-
dc.description.abstractЗгідно з даними літератури і як зазначалось у нашому дослідженні, професійно-орієнтована фізична під- готовка — це такий вид фізичної культури, який направлений на формування психофізіологічних якостей, умінь та навиків, що визначають успіх у конкретній професійній діяльності. According to the literature and as noted in our study, a professionally-oriented physical training is a type of physical culture aimed at developing psychophysiological qualities, skills and skills that determine success in a particular professional activityuk
dc.publisherДержавний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"uk
dc.subjectпрофесійно-орієнтована фізична підготовкаuk
dc.subjectдовготривалий ефектuk
dc.subjectфізичні вправиuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjectтрудова діяльністьuk
dc.subjectэкспериментuk
dc.subjectvocationally oriented physical traininguk
dc.subjectwork activityuk
dc.subjectlong lasting effectuk
dc.subjectExerciseuk
dc.subjectresearch anduk
dc.subjectemploymentuk
dc.titleЗабезпечення довготривалого ефекту працездатності студентів спеціальностй "Харчові технології"uk
dc.title.alternativeProvision of long-term work efficiency of students of the specialty "Food Technologies"uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semeniv B. S. 2013 4.pdf454.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.