Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2860
Title: Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження)
Other Titles: Genetically modified foods - for and against (on materials of sociological research)
Authors: Петінова, Оксана Борисівна
Петинова, Оксана Борисовна
Petinova, Oksana Borysivna
Базік, Ірина
Keywords: генетично модифіковані продукти
соціологічне дослідження
екологічна ситуація
гіпотези дослідження
Issue Date: 2017
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Базік І. Генетично модифіковані продукти – «за» і «проти» (на матеріалах соціологічного дослідження) / І. Базік, О. Б. Петінова // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІ Міжнар. наук. конф. (26-27 травня 2017 року, Одеса). — Одеса, 2017. — С. 239-243.
Abstract: Генетично модифіковані продукти – це тема, що стосується кожного, адже люди споживають їжу кожного дня незалежно від статі, віку та соціального статусу. Останніми роками у пресі та по телебаченню дедалі частіше з'являється інформацію про генетично модифікованої продукції. У світі існують як прибічники цієї категорії продукції, так й затяті противники
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2860
Appears in Collections:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2017)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petinova.pdf142.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.