Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013
Title: Інформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компанії
Authors: Волянський, С. В.
Жеребцова, Л. М.
Оляш, Г. І.
Шелудько, Є. О.
Keywords: кейтеринг
інформаційні технології
клієнт
Issue Date: 2025
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Волянський С. В. Інформаційні технологічні інновації у діяльності кейтерингової компанії / С. В. Волянський , Л. М. Жеребцова , Г. І. Оляш , Є. О. Шелудько // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять другої Всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (Одеса, 25 квітня 2025 р.) / Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського", ОНУ ім. І. І. Мечнікова. – Одеса, 2025. - С. 143-145.
Abstract: Сучасний ринок кейтерингових послуг є високо конкурентним і вимагає ефективного управління, оптимізації бізнес-процесів та покращення якості обслуговування клієнтів. При виконанні замовлень кейтеринговим компаніям необхідно враховувати масу найрізноманітніших нюансів. Тому для організації бездоганного кейтерингу необхідно мати велику базу даних і використовувати новітні інформаційні технології.
URI: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/22013
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології (2025)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf198.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.