Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20118
Title: Методичні рекомендації «Ділова англійська мова» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта
Authors: Мулик, Катерина Олександрівна
Mulyk, Kateryna Oleksandrivna
Keywords: методичні рекомендації
ділова українська мова
ділове листування
телефонні розмови
ділові подорожі
працевлаштування
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мулик К.О. Методичні рекомендації «Ділова англійська мова» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта. Одеса, 2024. 54 с.
Abstract: Методичні рекомендації «Ділова англійська мова» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта містить оригінальні автентичні матеріали, тематика яких охоплює основні аспекти ділової взаємодії та спрямована на вирішення життєвих і професійних ситуацій таких як: працевлаштування, ділове листування, телефонні розмови, ділові подорожі, презентації тощо. Посібник уміщує значний обсяг вправ і завдань, які стимулюють пошукову та творчу діяльність студентів. Метою методичних рекомендацій є формування у студентів комунікативних компетенцій для ефективного спілкування в іншомовному професійному середовищі, що досягається завдяки моделюванню реальних ситуацій ділової взаємодії. Матеріал посібника призначений для авдиторної та самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20118
Appears in Collections:Кафедра германських і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mulyk,.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.