Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20058
Title: Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (асистентської) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) другим (магістерським) рівнем
Authors: Савчук, Олена Петрівна
Savchuk, Olena Petrivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
виробнича практика
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Савчук О. П. Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (асистентської) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) другим (магістерським) рівнем: Одеса: Університет Ушинського», 2024. 30с.
Abstract: Практика виробнича (асистентська) зі спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) для магістрів другого року навчання - це складова частина підготовки випускників інституту до викладацької діяльності. Асистентська практика магістрів є складовою частиною навчально-виховного процесу, заключним етапом теоретичної і практичної підготовки висококваліфікованих спеціалістів, засобом формування навичок педагогічної і наукової діяльності та спрямована на підвищення наукового рівня магістрів, що логічно поєднує дві взаємодоповнюючі складові: педагогічну та науково-дослідну. Програму асистентської практики для студентів укладено відповідно до цілей, вимог і змісту навчання по даній спеціальності, закладеній у Галузевому стандарті освіти та вимог, які висуваються нині до спеціалістів даного профілю. Практика розглядається як складова змісту практичної підготовки магістрів і побудована на відповідних теоретичних, наукових засадах та практичній підготовці. Методичні рекомендації до проведення практики виробничої (асистенської) за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) другим (магістерським) рівнем складені відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика)» та робочої програми ОК.16 Практика виробнича (асистентська) спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології). Методичні рекомендації охоплюють комплекс питань, пов’язаних з проходженням та організацією практики виробничої (асистентської) допоможуть магістрам спеціальності: 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) спланувати та організувати діяльність під час проходження даного виду практики, оформити звітну документацію та належним чином самоорганізуватися. Методичні рекомендації можуть стати у нагоді науково педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення практики виробничої (асистентської).
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20058
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savchuk.pdf647.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.