Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19850
Title: Навчальний посібник з дисципліни «Публічні фінанси» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 281 «Публічне управління та адміністрування» та ін. денної та заочної форми навчання]
Authors: Музиченко, Ганна В’ячеславівна
Muzychenko, Hanna Vyacheslavivna
Коляда, Т. А.
Keywords: публічні фінанси
бюджет
міжбюджетні відносини
бюджетна система
фінансове право
пенсійна система
фінанси публічного сектору
фінансова стійкість
громадський бюджет
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Музиченко Г. В. Навчальний посібник з дисципліни «Публічні фінанси» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 281 «Публічне управління та адміністрування» та ін. денної та заочної форми навчання] / Г. В. Музиченко, Т. А. Коляда. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 108 с.
Abstract: Навчальний посібник складено відповідно до освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійної програми «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньопрофесійної програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» містить тексти лекцій, теми практичних занять з дисципліни, які супроводжуються переліком питань для самоконтролю, орієнтовною тематикою для підготовки ІНДЗ (індивідуального навчально-дослідного завдання) та списком рекомендованих джерел інформації, які стануть в нагоді здобувачу при підготовці до практичних занять з дисципліни та сприятимуть якісному засвоєнню матеріалу. В основу навчального посібника автори поклали теоретичні матеріали власного навчального посібника «Публічні фінанси», а також додали розділ про громадський бюджет та оновили текст розділів із урахуванням змін в законодавстві України.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19850
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Muzychenko Hanna Vyacheslavivna.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.