Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Title: Правове врегулювання створення проєктів з автономного виробництва екологічної продукції з використанням екобіотехнологій в умовах сталого розвитку країни
Authors: Жильцов, Г. Є.
Keywords: автомне виробництво
сталий розвиток країни
екологічне виробництво
енергетична культура
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Жильцов Г. Є. Правове врегулювання створення проєктів з автономного виробництва екологічної продукції з використанням екобіотехнологій в умовах сталого розвитку країни / Г. Є. Жильцов // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 207-210.
Abstract: Основна ідея полягає в необхідності розробки різноманітних проєктів господарювання, переважно в агропромисловому комплексі, в яких об’єднати зусилля вищевказаних фахівців, з метою досягнення автономності та екологічності виробництва, що відповідатиме досягненню ряду Цілей сталого розвитку. Стисло розглянемо один із таких проєктів на прикладі молочної ферми – так званої Екоферми майбутнього. Фермери під час виробництва, окрім маркетингу та технології виробництва також стикаються з такими питаннями: як правильно використовувати або утилізовувати коров’ячий послід? де взяти більш дешеві енергоресурси, для зменшення собівартості продукції? чим правильно, дешевше та корисніше годувати тварин для збільшення кількості та якості кінцевої продукції? яким чином зменшити викиди у навколишнє середовище вуглецю та інших шкідливих речовин як результату процесу виробництва? У результаті об’єднання зусиль відповідних фахівців з провадження екобіотехнологій буде досягнена бажана мета – вирішення означених питань. Так, впровадженням технології з виробки біогазу з органічних відходів виробництва можна вирішити наступні питання: - про утилізацію коров’ячого посліду; - отримання більш дешевого та екологічного виду енергоресурсу (для обігріву, отримання електрики тощо).
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208-210.pdf373.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.