Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19659
Title: Корупція як загроза національній безпеці країни
Authors: Кокорєв, О. В.
Сокорчук, П. В.
Keywords: корупція
національна безпека країни
антикорупційні заходи Європейського Союзу
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Кокорєв О. В. Корупція як загроза національній безпеці країни / О. В. Кокорєв // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 138-140.
Abstract: Корупція є глобальним явищем, що притаманне країнам незалежно від їхнього політичного устрою чи рівня економічного розвитку. Визнання зростання рівня корупції не означає, що з нею можна примиритись, оскільки вона становить загрозу як для національних інтересів, так і для громадян та загального розвитку країни. Для вирішення цієї проблеми необхідно перейняти передовий зарубіжний досвід, але водночас слід зазначити, що не існує універсальної моделі, яка працювала б у будь-якій країні. Кожна успішна антикорупційна програма проходила свій власний шлях до досягнення результатів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19659
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kokorev.pdf406.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.