Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19329
Title: Проєктні форми як освітні експериментальні інновації на вибіркових дисциплінах у професійній підготовці хореографів
Authors: Мікулінська, О.
Волкова, Юлія Ігорівна
Volkova, Yuliia
Keywords: проєкт
проєктні технології
освітній процес
студент-хореограф
перформанс
шоу-програми
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мікулінська О. Проєктні форми як освітні експериментальні інновації на вибіркових дисциплінах у професійній підготовці хореографів / О. Мікулінська, Ю. Волкова// Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 140-142.
Abstract: Проєктно-орієнтоване навчання є однією з ефективних форм сучасного освітнього процесу. У статті представлено хід і результати запровадження проєктних форм в освітній процес з викладання вибіркових дисциплін в професійній підготовців здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) першого рівня вищої освіти та 025 Хореографія також першого рівня вищої освіти. На кафедрі музичного мистецтва і хореографії така форма пройшла перевірку ефективності, що підтвердилося збільшенням мотивації до творчої постановчої роботи, надало досвід в організації шоу програм та постановки перформенсів. Прописано етапи створення проєкту на конкретному прикладі програми в п. «Авангард». Зазначене підтверджується якісними результатами складання сесії та випускової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19329
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.