Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19204
Title: Використання штучного інтелекту для створення методичних матеріалів у навчанні вибіркового модулю «тривимірне моделювання»
Authors: Красножон, Р. О.
Яновський, Анатолій Олександрович
Yanovsky, Anatoliy Oleksandrovych
Keywords: штучний інтелект
тривимірне моделювання
методичні матеріали
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Красножон Р. О. Використання штучного інтелекту для створення методичних матеріалів у навчанні вибіркового модулю «тривимірне моделювання» / Р. О. Красножон, А. О. Яновський // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 166-168
Abstract: Завдяки стрімкому розвитку штучного інтелекту (ШІ) з’явився ще один інструмент у вчителя для збільшення ефективності навчального процесу. Його використання у навчанні може значно полегшити засвоєння складних концепцій, забезпечуючи індивідуалізований підхід до кожного учня. Штучний інтелект може аналізувати індивідуальні потреби та характеристики кожного учня і створювати методичні матеріали, які найкраще відповідають їхнім потребам.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19204
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78.pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.