Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19186
Title: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни: «Музично-інструментальна підготовка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) : методичні рекомендації.
Authors: Добруха, Валерія Олександрівна
Dobrukha, Valeriya Oleksandrivna
Keywords: здобувач вищої освіти
аналіз матеріалу
завдання самостійної роботи
практичні завдання
питання для самоконтролю
навчально-творчі завдання
перший (бакалаврський) рівень
музичне мистецтво
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Добруха В. О. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни: «Музично-інструментальна підготовка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) : методичні рекомендації. / Добруха В. О. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 21 с.
Abstract: Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Музично-інструментальна підготовка» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) ОПП «Середня освіта (Музичне мистецтво)», другого року навчання . Ці рекомендації надають студентам можливість активно залучатися до процесу навчання та розвивати навички самостійної роботи, що є ключовими для їх успіху в навчанні та майбутній кар'єрі. Методичні рекомендації складаються зі змісту, завдань для самостійного читання та аналізу матеріалу самостійної роботи, практичних завдань для самостійного вивчення матеріалу , питаннь для самоперевірки засвоєних знань, до іспиту, містять теми індивідуальних навчально-творчих завдань. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19186
Appears in Collections:Кафедра музично – інструментальної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dobrukha Valery.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.