Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18944
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букач, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Bukach, Valery Mykhailovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-26T08:47:43Z | - |
dc.date.available | 2024-02-26T08:47:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Букач В. М. Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Історія України та української культури» для добувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура), 017 Фізична культура і спорт. Одеса: ПНПУ, 2024. 36 с. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18944 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія України та української культури» укладені згідно робочої програми навчальної дисципліни, містять вступ, теми програми навчальної дисципліни, теми практичних занять, екзаменаційні питання, варіанти тестової контрольної роботи, теми ІНДЗ, словник, шкалу поточного та підсумкового оцінювання, рекомендовані джерела інформації. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | методичні рекомендації | uk |
dc.subject | самостійна робота | uk |
dc.subject | історія України | uk |
dc.subject | історія української культури | uk |
dc.title | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Історія України та української культури» для добувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура), 017 Фізична культура і спорт | uk |
dc.type | Book | uk |
Appears in Collections: | Кафедра історії України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bukach Valery Mykhailovych.pdf | 331.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.