Please use this identifier to cite or link to this item:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17535
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самко, Олеся Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-20T09:39:49Z | - |
dc.date.available | 2023-07-20T09:39:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Самко О. О. Сучасні методи організації викладання при підготовці фахівців економічних спеціальностей у закладах вищої освіти / Олеся Олександрівна Самко // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 67-70. | uk |
dc.identifier.uri | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17535 | - |
dc.description.abstract | Використання новітніх методів, форм організації навчального процесу, інструментів, одним з яких є проектний метод, дозволить поряд з набуттям професійних компетентностей отримати м’які, соціальні, технічні навички, які сприятимуть підвищенню їх конкурентоспроможності на ринку праці. З іншого боку, впровадження таких новацій дасть можливість підвищити атрактивність процесу навчання в закладах вищої освіти, збільшити мотивацію до сприйняття навчального матеріалу здобувачами, здійснити якісну підготовку конкурентоспроможних фахівців відповідного напряму, підвищити мотивацію до реалізації потенціалу науково-педагогічних працівників у професійній сфері. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | uk |
dc.subject | фахівці економічних спеціальностей | uk |
dc.subject | заклад вищої освіти | uk |
dc.title | Сучасні методи організації викладання при підготовці фахівців економічних спеціальностей у закладах вищої освіти | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.