Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17515
Title: Формування професійної компетенції «Використання методів телемедицини у медичній практиці» здобувачів медичної освіти
Authors: Браткова, Любов Бориславівна
Keywords: телемедицина
методи телемедицини
медична практика
здобувачі медичної освіти
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Браткова Л. Б. Формування професійної компетенції «Використання методів телемедицини у медичній практиці» здобувачів медичної освіти / Любов Бориславівна Браткова // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 13-15.
Abstract: Телемедицина може застосовуватися в перспективних галузях, таких як космічні польоти, у діяльності миротворчих місій, а також у повсякденній роботі медичних служб, що забезпечують допомогу вдома, у стаціонарах, центрах реабілітації тощо. Крім забезпечення більшої доступності спеціалізованої медичної допомоги для хворих, телемедицина дозволяє лікарям та здобувачам медичної освіти спілкуватися з колегами та підвищувати свою кваліфікацію. Також телемедицина є окремим засобом, за допомогою якого медичні навчальні заклади забезпечують додаткову гарантію на медичну освіту. Сучасні реалії доводять необхідність формування професійної компетенції здобувачів медичної освіти у галузі телемедицини, що потребує активного впровадження та подальшого вдосконалення методів цифрової комунікації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17515
Appears in Collections:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bratkova.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.