Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17511
Title: Удосконалення системи підготовки військових фахівців зі спеціальності «Інформаційні системи та технології» з урахуванням досвіду бойових дій. Проблемні питання та шляхи їх вирішення
Authors: Балан, Дмитро Дмитрович
Мягких, Геннадій Геннадійович
Keywords: підготовка військових фахівців
інформаційні системи та технології
бойові дії
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Балан Д. Д. Удосконалення системи підготовки військових фахівців зі спеціальності «Інформаційні системи та технології» з урахуванням досвіду бойових дій. Проблемні питання та шляхи їх вирішення / Дмитро Дмитрович Балан, Геннадій Геннадійович Мягких // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 3-7.
Abstract: Використання методу проектів в професійній підготовці майбутніх фахівців надає можливості активізувати пізнавальну діяльність, заохочувати прагнення та інтерес до навчання, тому що розвиває самостійність мислення, навчає роботі у співпраці, максимально наближене до умов професійної діяльності, має високу мотивацію, сприяє розвитку аналітичних, комунікативних, дослідницьких умінь курсантів, дозволяє набути досвід професійної діяльності ще у процесі навчання у ВІТІ ім. Героїв Крут, розвиває навички роботи в групі і, нарешті, дозволяє побачити конкретний результат своєї діяльності, що є мотивуючим фактором до навчання. Значного прогресу можна досягти в галузі освіти з впровадженням відповідних комп’ютерних технологій, які зможуть зробити процес здобуття військової освіти більш гнучким, індивідуалізованим і одночасно нададуть змогу курсантам використовувати глобальні ресурси для навчання, спілкуватись та обмінюватись досвідом із курсантами та студентами інших міст, країн тощо. Тому особливу увагу ВІТІ ім. Героїв Крут приділяє формуванню відповідних інформаційних ресурсів, а також баз знань та даних, представленню результатів наукових досліджень і розробок за допомогою таких платформ як Moodle, Google Workspace та Microsoft Office 365.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17511
Appears in Collections:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Balan.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.