Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХан Хуйюнь-
dc.date.accessioned2023-05-30T12:17:16Z-
dc.date.available2023-05-30T12:17:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХан Хуйюнь Формування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освіти / Хан Хуйюнь // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства: матеріали і тези VІІI Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 14-15 жовтня 2022 р.). – Т. 2. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – С. 98-101.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17311-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальної проблемі підвищення продуктивності загальної музичної освіти України за допомогою формування художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва. Розкрита сутність явища художнього смаку, важливість його формування у майбутніх учителів даного профілю в контексті європейської інтеграції української мистецької освіти в умовах інформаційного суспільства та глобалізації. Представлено основні складові художнього смаку майбутніх учителів музичного мистецтва та принципи його формування в процесі фахової підготовки.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectхудожній смакuk
dc.subjectмайбутні учителі музичного мистецтваuk
dc.subjectєвропейська інтеграція мистецької освітиuk
dc.subjectінформаційне суспільство та глобалізаціяuk
dc.titleФормування художнього смаку майбутнього учителя музичного мистецтва в контексті європейської інтеграції мистецької освітиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2022) Т. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Han Huiyun.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.