Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17202
Title: Навчальний посібник до практичних занять з навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу»: для аудиторної та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 035 Філологія (завдання до аудиторної та самостійної роботи студентів)
Authors: Ясинська, Тетяна Олександрівна
Jasynska, Tetiana
Keywords: теорія та практика перекладу
комунікативні навички
постперекладацький аналіз тексту
тексти для аналізу
тексти для редагування
перекладацький аналіз тексту
тексти для самостійного перекладу та аналізу
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Ясинська Т. О. Навчальний посібник до практичних занять з навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу»: для аудиторної та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 035 Філологія / Т. О. Ясинська. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 113 с.
Abstract: Навчальний посібник для здобувачів вищої освіти 2-4 року навчання складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки по спеціальності «Філологія» містить оригінальні тексти різних стилів англійською мовою та їх переклади для аналізу і редагування, а також тексти для самостійного перекладу та вправи для закріплення лексичного матеріалу. Метою даного посібника є формування у здобувачів освіти комунікативних навичок та навичок перекладу і редагування текстів різних стилів. Посібник містить комплекс завдань для аудиторної та самостійної роботи і призначений для здобувачів вищої освіти денної на заочної форми навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17202
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jasynska Tetiana 2023.pdf961.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.