Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17190
Title: Методичні рекомендації до виконання творчих проєктів з обробки текстилю при виготовленні виробів ужиткового призначення для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальностей 015 професійна освіта (дизайн) та 014 середня освіта (трудове навчання та технології)
Authors: Савчук, Олена Петрівна
Savchuk, Olena Petrivna
Петухова, Тетяна Анатоліївна
Petukhova, Tetіana Anatoliivna
Козак, Вікторія Ігорівна
Kozak, Viktoriia
Keywords: обробка текстилю
виготовленні виробів ужиткового призначення
методичні рекомендації з обробки текстилю
види обробки текстилю
викладання технологій з текстилю
виконання творчого проекту
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Петухова Т. А. Методичні рекомендації до виконання творчих проєктів з обробки текстилю при виготовленні виробів ужиткового призначення для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальностей 015 Професійна освіта (Дизайн) та 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) / Петухова Т. А., Савчук О. П., Козак В. І. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 69 с.
Abstract: В сучасних умовах масового виробництва витворів прикладного мистецтва підвищується значущість художньої майстерності. У зв’язку з цим зросла роль декоративних тканин в інтер’єрах. Таким чином, людина створює для себе комфортний навколишній простір. Дизайн декоративних тканин має великі можливості для розвитку завдяки появі нових матеріалів. Декоративні тканини можуть відігравати провідну роль у формуванні дизайну інтер’єру або бути нейтральними елементами. Проблема взаємозв’язку художнього текстилю з зорово-просторовим середовищем інтер’єру існувала завжди. Предметом дослідження даної роботи є роль художнього текстилю в інтер’єрі, також текстиль розглядається як засіб формування художнього образу інтер’єру. Метою дослідження статті є вивчення художнього текстилю як виду декоративного мистецтва і його композиційного взаємозв’язку з інтер’єром.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17190
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Methodical recommendations for the implementation of creative projects.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.