Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорінштейн, Євген Руславович-
dc.contributor.authorBorinshteyn, Yevgen Ruslavovych-
dc.contributor.authorВрайт, Галина Яківна-
dc.contributor.authorVrait, Halyna Yakivna-
dc.date.accessioned2023-04-25T12:44:33Z-
dc.date.available2023-04-25T12:44:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБорінштейн Є. Р. Практична підготовка здобувачів спеціальності 033 Філософія. Методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Філософія 2022-2023 навчальний рік / Є. Р. Борінштейн. - Одеса: Університет Ушинського, 2023. - 52 с.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17103-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів першого(бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 033 Філософія. Вміщено матеріали змісту практики, теми індивідуальних завдань, критерії оцінювання, форми та методи контролю, бази практики, вимоги до організації практики, вимоги до звітної документації тощо.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectметодичні рекомендації з практикиuk
dc.subjectпрактична підготовка здобувачівuk
dc.subjectкритерії оцінювання практики здобувачівuk
dc.subjectорганізація проведення практикиuk
dc.subjectнавчальна практикаuk
dc.subjectвиробнича педагогічна практикаuk
dc.subjectпрофесійна навчальна практикаuk
dc.subjectпрактика в закладах освітиuk
dc.titleПрактична підготовка здобувачів спеціальності 033 Філософія. Методичні рекомендації для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП Філософія 2022-2023 навчальний рікuk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Borinshteyn Vrait 2023.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.