Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15052
Title: Трансформаційні процеси у правовій сфері сучасної України
Authors: Цибулько, А. Р.
Keywords: трансформаціїї у правовій сфері
правова система України
реформи
трансформації в законодавстві
реформування судової системи
судова система України
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Цибулько А. Р. Трансформаційні процеси у правовій сфері сучасної України / А. Р. Цибулько // Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри : матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Одеса, 3 червня 2020 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2020. – С. 59-61.
Abstract: У даній роботі розглядалися трансформації у правовій системі сучасної України. Реформи призводять до змін у соціально- політичному житті держави, однак вони ведуть як до позитивних, так і до негативних наслідків. В подальшому необхідно розглянути позитивне але разом з тим визначити помилки та працювати над їх виправленням. Трансформації у правовій сфері є необхідною умовою вступу України до Європейського Союзу в якості повноправного члена. Тому зміни до правової системи України відбуваються саме в контексті вимог до вступу в ЄС. Варто зазначити, що будь-які трансформації в законодавстві знаходять як підтримку, так і опозицію в осередках науковців, практиків, суспільства тощо. Однією з найважливіших вимог до реформування стало реформування судової системи України, що викликало широкий резонанс в українському суспільстві.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15052
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально-політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsybulko 2020.pdf692.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.