Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14398
Title: Латинські терміни в англомовній математичній літературі: Методичний довідник до практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою» для здобувачів вищої освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем ОПП Середня освіта (Математика. Інформатика), ОПП Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська)), ОПП Середня освіта (Математика) спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика)
Authors: Пивоварчик, В’ячеслав Миколайович
Pyvovarchyk, Viacheslav Mykolayovуch
Калюжний-Вербовецький, Дмитро Семенович
Keywords: латинські терміни
англомовна математична література
методичний довідник
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Пивоварчик В. М. Латинські терміни в англомовній математичній літературі: Методичний довідник до практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою» для здобувачів вищої освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем ОПП Середня освіта (Математика. Інформатика), ОПП Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська)), ОПП Середня освіта (Математика) спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) / В. М. Пивоварчик, Д. С. Калюжний-Вербовецький. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 26 с.
Abstract: Методичний довідник «Латинські терміни в англомовній математичній літературі» – це навчальне видання з методики засвоєння матеріалу практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою». Поданий у методичному довіднику матеріал охоплює питання розділу Латинські терміни, що формують уявлення про використання латинських термінів в англомовній математичній літературі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14398
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pyvovarchyk Viacheslav Mykolayovуch 2022.pdf675.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.