Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроноза, Інна Іванівна-
dc.contributor.authorPronoza, Inna Ivanivna-
dc.date.accessioned2022-02-21T11:32:43Z-
dc.date.available2022-02-21T11:32:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПроноза І. І. Методичні рекомендації для підготовки до праткичних занять з дисципліни «Політична культура та ідеологія» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія»] / І. І. Проноза. – Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. – 38 с.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13815-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях висвітлено основні завдання до практичних занять для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія» відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу в закладі вищої освіти. Ключова місце в системі підготовки здобувачів-політологів посідають практичні заняття. Головним завданням їх проведення закріплення теоретичних знань та перенесення останніх у довготривалу пам'ять.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectсоціальні та поведінкові наукиuk
dc.subjectпідготовка здобувачів-політологііuk
dc.subjectполітична культура та суспільствоuk
dc.subjectкритерії та оцінюванняuk
dc.titleМетодичні рекомендації для підготовки до праткичних занять з дисципліни «Політична культура та ідеологія» [для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія»]uk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pronoza Inna Ivanivna 2021.pdf7.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.