Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12842
Назва: Свобода як фактор соціокультурних трансформацій сучасного українського суспільства
Автори: Атаманюк, Зоя Миколаївна
Atamanyuk, Zoya Mykolaivna
Ключові слова: свобода
соціальна філософія
аксіологія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Атаманюк З. М. Свобода як фактор соціокультурних трансформацій сучасного українського суспільства : монографія / З. М. Атаманюк – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – 316 с.
Короткий огляд (реферат): В монографії розглядається свобода як фактор соціокультурних трансформацій сучасного українського суспільства. Обґрунтовано звернення до феномену свободи як соціокультурного імперативу сучасного суспільства. З теоретико-методологічної точки зору звернення до проблеми свободи зумовлено тим, що практично всі попередні підходи до вивчення свободи імпліцитно виходили з домінування розгалуженої системи її обмежень, унормованої та пристосованої до історичних, економічних та інших реалій нашого часу. Дослідження адресоване фахівцям у галузі соціальної філософії, філософської антропології, аксіології, студентам та аспірантам гуманітарного профілю, а також всім, хто цікавиться проблемами свободи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12842
Розташовується у зібраннях:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.