Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11786
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2021-06-16T11:36:16Z-
dc.date.available2021-06-16T11:36:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Наука і освіта : наук.-практ. журнал. – 2011. – №8. – С. 83-87.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/11786-
dc.description.abstractУ статті визначені основні проблеми та суперечності впровадження науково-дослідної роботи в процес професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі. Проведено аналіз дослідницьких умінь майстра та інженера-технолога як основних фахівців харчової галузі. Запропоновано систему неперервної підготовки та формування дослідницьких умінь у студентів, яка охоплює навчання з першого по п’ятий курс. The article identifies the main problems and contradictions of the implementation of research work in the process professional training of future specialists in the food industry. The analysis of research skills of the master and engineer-technologist as the main specialists of the food industry is carried out. A system of continuous training and development of research skills in students is proposed, which covers the study from the first to the fifth year.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectнауково-дослідна діяльністьuk
dc.subjectбакалаврuk
dc.subjectспеціалістuk
dc.subjectмагістрuk
dc.subjectкваліфікаційні характеристики робочихuk
dc.subjectдослідницькі умінняuk
dc.subjectresearch activitiesuk
dc.subjectspecialistuk
dc.subjectspecialistuk
dc.subjectmasteruk
dc.subjectпосадові інструкції інженера харчової галузіuk
dc.subjectjob descriptions of a food engineeruk
dc.subjectresearch skillsuk
dc.titleНауково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузіuk
dc.title.alternativeResearch work of students as a basis for the formation of a creative specialist in the food industryuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lazarieva T. A. 2011 .pdf249.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.