Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/10735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorStryzhnova, M. Yu.-
dc.date.accessioned2021-03-02T11:52:27Z-
dc.date.available2021-03-02T11:52:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationStryzhnova M. Yu. Formation of the professional french competence of the future tourism specialists in the nonlinguistic university by the project method / M. Yu. Stryzhnova // Мodern tendencies in the pedagogical science of Ukraine and Israel: the way to integration. – Ariel. – 2015. – Issue №6. – рр. 402-407.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/10735-
dc.description.abstractThis article considers the benefits of the project method usage (in particular media project) in teaching of professional foreign language (French) to the future tourism specialists in the non-linguistic high school. Such educational method is efficient in the formation of professional communicative and media competence of the highly-qualified specialist. There were proposed typical structure and sequence of performance of the media project. There were included such components as multimedia presentation, critical essay, video reportage and others. In the result of the media projects students improve significantly their practical oral and written command of the professional foreign language, especially for tour management.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherАріельський Університет за підтримки Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинськогоuk
dc.subjectmedia projectuk
dc.subjectmedia competenceuk
dc.subjectmedia educational approachuk
dc.subjectprofessional foreign language (French)uk
dc.titleFormation of the professional french competence of the future tourism specialists in the nonlinguistic university by the project methoduk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stryzhnova M. Yu..pdf5.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.