Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9839
Назва: Механізми та різновиди експансії гламуру в соціумі
Автори: Семко, Яна Сергіївна
Semko, Yana Serhiivna
Ключові слова: гламур
когнітивний метод
онтологія
експансія
цивілізаційні зміни
постмодернізм
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавництво «Гілея»
Бібліографічний опис: Семко Я. С. Механізми та різновиди експансії гламуру в соціумі // Гілея: науковий вісник. К. : Видавництво «Гілея», 2019. Вип. 141 (2). Ч. 2. Філософські науки. С. 136-140.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано спектр поліваріантних уточнень текстури гламуру, який можна включити в проблемне поле культурно–цивілізаційних змін. Це дозволить евристично осмислити весь комплекс змістовно-смислових проявів гламуру в когнітивному процесі еволюційності історичної сутності гламуру та його онтологічних основ. В заданому методологічному ракурсі досліджувати гламур стає можливим на когнітивної стику історії його текстуальності та історії його сутності. Пошуки сутності гламуру – це виявлення співвідносності кореляційних зв’язків гламуру з усіма компонентами предметно-чуттєвого світу і сферами життєдіяльності людини. При цьому, текстуальний аналіз гламуру не повинен перетворитися на нав’язливу мету дослідника. Процедура ж пошуку сутності гламуру формується тими константами, які фокусують ситуативно–історичне буття людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9839
Розташовується у зібраннях:Кафедра всесвітньої історії та методології науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mechanisms.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.