Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8704
Назва: Syllabics: theory and practice
Автори: Корольова, Тетяна Михайлівна
Korolova, Tetiana Mykhailivna
Бровченко, Т. О.
Ключові слова: утворення і делімітація складу
фонематична структура
порівняльний аналіз
акустичний рівень
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Brovchenko T. A. Syllabics: theory and practice / T. A. Brovchenko, T. M. Korolova // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : Лінгвістичні науки : зб. наук. праць. – Одеса: Астропринт, 2016. – № 23. – С. 22-28.
Короткий огляд (реферат): В статті надано огляд деяких теорій продуговання і розділення складу. Приведена універсальна дефініція складу на акустичному рівні. Порівняльний аналіз англійських і українських складів надає можливість констатувати, що природа головних принципів утворення складу і розділення однакова в двох мовах. Існує певна різниця в правилах кореляції двох компонентів сумарної енергії складу — інтенсивності і тривалості, яка залежить від фонематичної структури англійської і української мов. Схарактеризовано деякі специфічні особливості у структурі складів, у правилах розділення складу в англійській і українській мовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8704
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brovchenko T. A., Korolova T. M..pdf122.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.