Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7126
Назва: | Забезпечення довготривалого ефекту працездатності студентів спеціальностй "Харчові технології" |
Інші назви: | Provision of long-term work efficiency of students of the specialty "Food Technologies" |
Автори: | Семенів, Б. С. Semeniv, B. S. |
Ключові слова: | професійно-орієнтована фізична підготовка довготривалий ефект фізичні вправи дослідження експеримент трудова діяльність эксперимент vocationally oriented physical training work activity long lasting effect Exercise research and employment |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського" |
Бібліографічний опис: | Семенів Б. С. Забезпечення довготривалого ефекту працездатності студентів спеціальностй "Харчові технології" / Б. С. Семенів // Наука і освіта : наук. - практ. журнал. – 2013. – №4. – C. 204-208. |
Короткий огляд (реферат): | Згідно з даними літератури і як зазначалось у нашому дослідженні, професійно-орієнтована фізична під- готовка — це такий вид фізичної культури, який направлений на формування психофізіологічних якостей, умінь та навиків, що визначають успіх у конкретній професійній діяльності. According to the literature and as noted in our study, a professionally-oriented physical training is a type of physical culture aimed at developing psychophysiological qualities, skills and skills that determine success in a particular professional activity |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7126 |
Розташовується у зібраннях: | 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Semeniv B. S. 2013 4.pdf | 454.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.