Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6814
Title: Взаємозв’язок хореографічного та музичного мистецтв як чинник формування музичної компетентності майбутніх педагогів хореографів
Authors: Хмелевська, Інга Олексіївна
Khmelevska, Inga
Петрова, Юлія
Keywords: взаємозв’язок
хореографічне та музичне мистецтво
чинник
формування музичної компетентності
майбутні педагоги-хореографи
Issue Date: 2016
Publisher: Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка
Citation: Хмелевська І. О. Взаємозв’язок хореографічного та музичного мистецтв як чинник формування музичної компетентності майбутніх педагогів хореографів / Ю. Петрова, І. Хмелевська // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Сер. : Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 143. - С. 141-146.
Abstract: Здатність до автентичної інтерпретації змісту музичного твору, що вислуховується опосередковано, вдосконалюється в процесі оволодіння хореографом знаннями про елементи музичної семіотики, до яких належать особливості інтонування та структурування музичної фрази, різновиди формоутворення, фактур, фразування, та ін.. Вміння до автентичної інтерпретації змісту музичного твору виявляється як інтегральна якість педагога – хореографа, якої він набуває в процесі формування специфічної музичної компетентності фахівця хореографіч- ної освіти. Професійну підготовку фахівця хореографічної освіти можна вважати довершеною лише за умов досягнення хореографом достатнього рівню музичної компетентності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6814
Appears in Collections:Кафедра музичного мистецтва і хореографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vzaiemozvyaz.pdf379.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.