Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/447
Назва: Класифікація чашок за їх призначенням у японській чайній церемонії
Автори: Загрейчук, М. І.
Ключові слова: чайна японська церемонія
функціональна роль чашок
класифікація чашок-теммоку
філософія чаю
Дата публікації: 2018
Видавництво: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Загрейчук М. І. Класифікація чашок за їх призначенням у японській чайній церемонії / М. І. Загрейчук // Історіосфера : матеріали Тринадцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [6-7 квіт. 2018 р.] / Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [редкол. : Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2018. – С. 9-13.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена класифікації чашок за їх призначенням у японській чайній церемонії. Представлення інформація про чайну церемонію в Японії, яка виявляється інтелектуальним та духовним спілкуванням людей різного походження та соціального статусу. Акцентовано увагу на головну деталь, яка відрізняє японську чайну церемонію від інших. Приділено увагу іноземним (китайським, корейським) та японським чашкам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/447
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрейчук М..pdf306.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.