Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 167 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Розвиток фізичних якостей сили та витривалості у підлітків зі сколіотичними порушеннями опорно-рухового апаратуДжуринський, Петро Борисович; Джуринский, Петр Борисович; Dzhurynskii, Petro Borysovych
2005Розвиток фізичних якостей спритності, швидкості і гнучкості в підлітків з початковими не прогресуючими формами сколіотичної хворобиДжуринський, Петро Борисович; Джуринский, Петр Борисович; Dzhurynskii, Petro Borysovych
2005Психологічні чинники порушення дисципліни курсантами групи посиленої психологічної увагиСіліонова, Н.В.
2005Любов - структурний компонент життєдіяльності особистостіСвятобатько, Л.М.
2005Профілактика психологічної напруженості як один із напрямів професійно-психологічної підготовки науково-педагогічного складу закладів освіти МВС УкраїниЮдіна, О. В.; Yudina, O. V.
2005Професійна свідомість практичного психолога як феноменШевченко, Н. Ф.; Shevchenko, N. F.
2005Роль і місце самовиховання в системі професійно значимих особистісних якостей майбутніх офіцерівГоликов, Ю. Г.; Holykov, Yu. G.
2005Формування професійної мобільності майбутніх офіцерів у процесі навчання у вищих військових навчальних закладах: кілька чинників з багатьохВащенко, А. М.; Vashchenko, А. М.
2005Єдність навчальної та позааудиторної роботи у формуванні вмінь і навичок професійного самовихованняГоликов, Ю. Г.; Holykov, Yu. G.
2005Підготовка вихователів до роботи з дітьми із затримкою психічного розвиткуСоболь, Т. А.; Sobol, Т. А.