Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20310
Назва: Психологічні особливості тривожних розладів та можливості їх корекції
Автори: Федорець, В. М.
Шевченко, В. П.
Ключові слова: тривожні розлади
психічні порушення
панчна атака
надмірна тривоги
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Федорець В. М. Психологічні особливості тривожних розладів та можливості їх корекції / В. М. Федорець, В. П. Шевченко // Актуальні проблеми практичної психології : збірн. наук. праць Міжнародн. наук.-практич. інтернет конф. (17 травня 2024 року, м. Одеса). - Одеса, 2024. – С. 234-237.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є психологічні аспекти тривожних розладів. Це включає в себе різноманітні аспекти, такі як психічні механізми, що лежать в основі тривоги, клінічні прояви тривожних розладів, особливості психічного стану та емоційно-психологічних реакцій у людей, що страждають від цих розладів. Психологічні особливості тривожних розладів та їх корекція є актуальною проблемою в контексті розвитку сучасної психотерапевтичної практики та психологічної науки. Розуміння механізмів виникнення, проявів та корекції тривожних розладів дозволить розробити більш ефективні та індивідуалізовані методи психотерапії, спрямовані на полегшення страждань пацієнтів та покращення їх якості життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20310
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми практичної психології (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedorets.pdf4.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.