Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20196
Title: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Англійська мова в академічному дискурсі» (англійською мовою) для аудиторної та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.021 Середня освіта (англійська мова і зарубіжна література)
Authors: Демчук, Ангеліна Іванівна
Demchuk, Anhelina Ivanivna
Keywords: методичні рекомендації
академічний дискурс
самостійна робота
практичне заняття
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Демчук А. І. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Англійська мова в академічному дискурсі» (англійською мовою) для аудиторної та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.021 Середня освіта (англійська мова і зарубіжна література). Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського». Одеса. 2024. 51 c.
Abstract: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Англійська мова в академічному дискурсі» (англійською мовою) розроблено для здобувачів ІІ-го курсу магістерського рівня вищої освіти факультету іноземних мов спеціальності 014.021 Середня освіта (англійська мова і зарубіжна література) Методичні рекомендації містять завдання різного типу, що спрямовані на розвиток навичок академічного усного та писемного мовлення, а також закріплення лексичного матеріалу за темами програми навчальної дисципліни. Методичні рекомендації призначено для аудиторної та самостійної роботи студентів, для підготовки до практичних занять, а також до поточного та підсумкового контролю знань.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20196
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
academic discourse guidelines.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.