Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19833
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта.
Автори: Ірхіна, Юліана Валентинівна
Irkhina, Juliana Valentynivna
Ключові слова: наукова комунікація іноземною мовою
методичні рекомендації з іноземної мови
практичні заняття з іноземної мови
професійна комункація
самостійна робота студентів
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Ірхіна Ю. В. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта. / Ю. В. Ірхіна. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта містять необхідну інформацію щодо мети та змісту практичних занять, методичного забезпечення основних форм контролю, результативності виконання практичних завдань, а також завдання для самостійної роботи здобувачів. Посібник включає добірку текстів і вправ, що спрямовані на вивчення основ наукової комунікації в галузі логопедії, написання наукових статей та дослідницьких звітів, презентації наукових результатів, а також етичних аспектів професійної комунікації. Методичні рекомендації забезпечують знання та навички, необхідні для ефективної комунікації в науковому та професійному середовищі, включаючи використання статистичних даних, публікацію досліджень у міжнародних журналах та критичний аналіз наукових джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19833
Розташовується у зібраннях:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Irkhina.pdf729.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.