Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19832
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура)
Authors: Ірхіна, Юліана Валентинівна
Irkhina, Juliana Valentynivna
Keywords: методичні рекомендації
наукова комунікація іноземною мовою
самостійна робота здобувачів
практичні завдання з іноземної мови
спеціальність 014 Середня освіта
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Ірхіна Ю. В. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура), Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 33 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта містять необхідну інформацію щодо мети та змісту практичних занять, методичного забезпечення основних форм контролю, результативності виконання практичних завдань, а також завдання для самостійної роботи здобувачів. Посібник включає добірку текстів і вправ, що спрямовані на вивчення основ наукової комунікації в галузі логопедії, написання наукових статей та дослідницьких звітів, презентації наукових результатів, а також етичних аспектів професійної комунікації. Методичні рекомендації забезпечують знання та навички, необхідні для ефективної комунікації в науковому та професійному середовищі, включаючи використання статистичних даних, публікацію досліджень у міжнародних журналах та критичний аналіз наукових джерел.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19832
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Irkhina Juliana Valentynivna.pdf730.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.