Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19769
Title: Анімалістика у художньому ткальстві. шлях у пошуку художнього образу у навчанні здобувачів вищої освіти художньо–графічного факультету
Authors: Loza, Natalia Adolfivna
Лоза, Наталя Адольфівна
Борисюк, Зінаїда Дмитрівна
Borisyuk, Zinaida Dmytrivna
Keywords: анімалістика
мистецтво
тварини
птахи
творчий пошук
узагальнене зображення
фактури
виразність
гобелен
мінігобелен
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лоза Н. А. Анімалістика у художньому ткальстві. шлях у пошуку художнього образу у навчанні здобувачів вищої освіти художньо–графічного факультету / Н. А. Лоза, З. Д. Борисюк // Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (Одеса, 15 травня 2024 р.). / упоряд. Я. М. Твердохлібова, О. П. Спасскова. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2024. – С. 55-57.
Abstract: Анімалістика – зображення у мистецтві представників тваринного світу. Історія мистецтва з давніх давен знає зображення різних тварин, риб та птахів. Ще неолитичні мисливці малювали на стінах печер дуже переконливі зображення тварин. Зображення “братів наших менших” завжди приваблювали, викликали цікавість, не залишали байдужими. Досить часто до анімалістики вдаються і у процесі навчання на художньо – графічному факультеті. Зокрема на уроках з художнього ткальства. Вибір теми обумовлений багатьма факторами, та вирішує свої завдання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19769
Appears in Collections:Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Loza Natalia Adolfivna.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.