Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19749
Назва: Особливості методики графічної підготовки студентів молодших курсів на сучасному етапі
Автори: Бредньова, В.
Прохорец, І.
Ключові слова: інноваційна графічна підготовка
графічні компетенції
студенти молодших курсів
методичний вимір
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Бредньова В. Особливості методики графічної підготовки студентів молодших курсів на сучасному етапі / В. Бредньова, І. Прохорец // Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (Одеса, 15 травня 2024 р.). / упоряд. Я. М. Твердохлібова, О. П. Спасскова. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2024. – С. 10-13.
Короткий огляд (реферат): На основі багаторічного досвіду викладання графічних дисциплін в Одеській державній академії будівництва та архітектури для студентів молодших курсів архітектурно-художніх спеціальностей авторами систематично проводиться аналіз поточних і підсумкових результатів та моніторинг якості графічних робіт і загалом успішності здобувачів. За результатами наших досліджень були розроблені та рекомендовані критеріїдля наступних рівнів формування поточної графічної компетенції: до високого рівня відносяться стійке оволодіння теоретичними знаннями у повному обсязі, висока готовність застосування знань на практиці без допомоги викладача; до достатнього рівня відносяться оволодіння теоретичними знаннями не в повному обсязі, невисока готовність застосування знань на практиці (можлива допомога викладача); до допустимого рівня відносяться оволодіння теоретичними знаннями у недостатньому об’ємі (знання термінології недостатньо), досить слабка готовність застосування знань на практиці навіть з допомогою викладача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19749
Розташовується у зібраннях:Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brednyova, V. P.;.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.