Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19738
Title: Правовий захист людини як складова сучасного політико-правового порядку суспільства
Authors: Чекмарьова, Лариса Юріївна
Chekmarova, Larysa Yu
Keywords: прпавовий захист людини
політико-правовий порядок суспільства
правова допомога
адміністративна відповідальність
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Чекмарьова Л. Ю. Правовий захист людини як складова сучасного політико-правового порядку суспільства / Л. Ю. Чекмарьова // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 293-294.
Abstract: Правовий захист осіб при притягненні до адміністративної відповідальності є важливою складовою сучасного правового порядку. Адміністративна відповідальність є одним з видів відповідальності, яка застосовується до осіб за порушення адміністративного законодавства. При цьому, особи, які притягуються до адміністративної відповідальності, мають право на правовий захист, який гарантує їх права та свободи. правовий захист осіб при притягненні до адміністративної відповідальності є важливою складовою сучасного правового порядку, що забезпечує особам, право на справедливий судовий процес, на правову допомогу та представництво від адвоката, а також на захист їх прав та свобод. Правовий захист забезпечує важливі принципи справедливості, незалежності та рівності перед законом, що є основою сучасного цивілізованого суспільства.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19738
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chekmarova.pdf350.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.