Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19705
Title: Соціокультурні трансформації громадянського суспільства України
Authors: Загалевич, В. Л.
Марчак, Т. А.
Keywords: соціокультурний розвиток України
громадянськесуспільства в Україні
соціокультурні трансформації
соціокультурні зміни
культурна політика
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Загалевич В. Л. Соціокультурні трансформації громадянського суспільства України / В. Л. ЗагалевиЧ, Т. А. Марчак // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 253-256.
Abstract: Соціокультурний розвиток України відображається в поступовому руху до більш відкритого, демократичного та модернізованого суспільства, хоча існують виклики, які потребують подальших зусиль для вирішення, такі як корупція, нерівність, війна. В умовах війни громадянське суспільство відіграє важливу роль у забезпеченні гуманітарної допомоги, захисті прав людини, миротворчості та підтримці постраждалих. Його активність може сприяти підтримці та відновленню соціальної тканини та миру в уражених регіонах Таким чином, війна відіграє важливу роль у формуванні та зміцненні національної ідентичності та самосвідомості українського народу, але вона також може породжувати складні виклики та проблеми для суспільства.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19705
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zahalevich.pdf372.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.