Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19646
Назва: Політичний інтерес за цифрової доби
Автори: Хмельников, Є. В.
Ключові слова: цифрова доба
політичний процес
цифровізації соціальних мереж
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Хмельников Є. В. Політичний інтерес за цифрової доби / Є. В. Хмельников // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С.96-97.
Короткий огляд (реферат): За цифрової доби змінюються параметри участі в політичних процесах і як уряди взаємодіють зі своїми громадянами. З розвитком платформ соціальних медіа, онлайн-видань новин і інструментів цифрової комунікації політичні інтереси знайшли нові шляхи для вираження та впливу. Однак ця цифрова революція принесла як можливості, так і виклики, формуючи динаміку політичного дискурсу та владних структур. Для політичної науки важливо дослідити багатогранний характер політичних інтересів в епоху цифрових технологій, аналізуються наслідки для демократії, управління та участі громадян. У період цифровізації платформи соціальних мереж стали потужними інструментами для політичної комунікації та мобілізації. Такі платформи, як Twitter, Facebook та Instagram, надають людям простір для висловлення своїх політичних поглядів, спілкування з однодумцями та організації колективних дій. Однак нерегульований характер цих платформ також призвів до занепокоєння щодо поширення дезінформації, ехо-камер і упередженості алгоритмів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19646
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khmelnykov E. V..pdf386.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.