Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19626
Title: Сучасний сепаратизмі і фактори його виникнення
Authors: Павловський, Я.Є.
Keywords: сучасний світ
міжнародна безпека
конфлікт
державний кордон
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»,
Citation: Павловський Я.Є. Сучасний сепаратизмі і фактори його виникнення / Я.Є.Павловський//Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри: матеріали всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, м. Одеса, 24 травня 2024 року. Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024.- С.50-53.
Abstract: Сепаратистські рухи існують в багатьох країнах сучасного світу, що призводить до виникнення локальних конфліктів, дестабілізації регіонів та порушення міжнародної безпеки. Україна є яскравим прикладом країни, що зіштовхнулася з цим викликом. Сепаратистські конфлікти часто виходять за межі державних кордонів, втягуючи у протистояння інші країни, що ускладнює міжнародні відносини та ставить під загрозу глобальну безпеку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19626
Appears in Collections:Сучасні виклики соціально - політичного розвитку: політико-правові та соціально-економічні виміри (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50-53.pdf451.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.