Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19518
Назва: Філософія і національність (на прикладі фрагментів праць М. Максимовича, В. Липинського, М. Хвильового, Д. Чижевського, М. Шлемкевича)
Автори: Танасюк, Д.
Петінова, Оксана Борисівна
Petinova, Oksana Borysivna
Ключові слова: філософія
національність
національна індентичність
українські письменники
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Танасюк Д. Філософія і національність (на прикладі фрагментів праць М. Максимовича, В. Липинського, М. Хвильового, Д. Чижевського, М. Шлемкевича) / Д. Танасюк, О. Б. Петінова // Освіта та соціалізація особистості. ХІІ Інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Одеса, 18-19 квітня 2024 р.) С. 94-99.
Короткий огляд (реферат): Вивчення філософії та національної ідентичності на основі праць видатних українських письменників та філософів, таких як М. Максимович, В. Липинський, М. Хвильовий, Д. Чижевський, М. Шлемкевич, має велике значення для сучасного суспільства. Це питання є досить актуальним у контексті пошуку національної ідентичності та консолідації українського народу у відповідь на сучасні виклики і загрози. Осмислення філософських поглядів та літературних творів цих авторів дозволяє краще осмислити історичний шлях України, розкрити її культурно-національні особливості, а також сприятиме формуванню у сучасного покоління глибокого усвідомлення власної національної ідентичності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19518
Розташовується у зібраннях:Освіта та соціалізація особистості (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94-99.pdf1.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.