Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19426
Назва: Поняття та причини конфліктів у сучасному суспільстві
Автори: Кіссе, Антон Іванович
Kisse, Anton Ivanovych
Ключові слова: структура конфлікту
конфлікт у суспільстві
причини виникнення конфліктів
сутність конфлікту
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Кіссе А. І. Поняття та причини конфліктів у сучасному суспільстві / А. І. Кіссе // Методологія та технологія сучасного філософського пізнання. Матеріали VІІ Міжнародної конференції студентів, молодих вчених та науковців (Одеса, 23-24 травня 2024 р.) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса : Університет Ушинського, 2024. - С. 19-22.
Короткий огляд (реферат): Саме поняття «конфлікт» дуже широке, і багато вчених мають різні твердження з приводу розкриття проблеми конфліктів. Одна група вчених вважає, що конфлікт повинен включати особливу змінну – розбіжності. Відповідно до думки інших, конфлікт існує в тому випадку, коли в наявності переборні розбіжності або протиріччя інтересів. З нашої точки зору, конфлікт – це різке загострення протиріч і зіткнення двох або більше учасників в процесі вирішення проблеми, що має ділову або особистісну значимість для кожної зі сторін. Структурою конфлікту є сукупність стійких зв'язків конфлікту, що забезпечують його цілісність, тотожність самому собі, відміну від інших явищ, без яких він не може існувати як динамічно взаємопов'язана цілісна система та процес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19426
Розташовується у зібраннях:Методологія та технологія сучасного філософського пізнання (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kisse Anton Ivanovych.pdf979.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.