Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19320
Title: Формування виконавського прийому тремоло на звуковисотних клавішних ударних інструментах: теоретико-методичний аспект
Authors: Рало, Г.
Keywords: теоретико-методичний аспект
звуковисотні клавішні ударні
ударні інструменти
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Рало Г. Формування виконавського прийому тремоло на звуковисотних клавішних ударних інструментах: теоретико-методичний аспект / Г. Рало // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 120-122.
Abstract: Заклади мистецького спрямування відіграють особливу роль у вихованні особистості, розкритті їх творчого потенціалу. Серед їх функцій (ознайомлення учнів зі світом мистецтва, сприяння їхній художній самореалізації тощо) звернемо увагу на розвиток здібностей, формування професійних навичок та умінь (Закон про позашкільну освіту, 2000; Наказ про затвердження положення про мистецьку школу, 2018). У зв’язку з цим, опанування виконавської техніки визначаємо важливою складовою системної підготовки в спеціальному класі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19320
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.