Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19271
Назва: Методичні та організаційні особливості використання електронних ресурсів на уроках інформатики
Автори: Сирятський, В. В.
Ключові слова: Нова українська школа
інформатика
електронні ресурси
комп’ютерна техніка
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Сирятський В. В. Методичні та організаційні особливості використання електронних ресурсів на уроках інформатики / В. В. Сирятський // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 102-104.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються методичні та організаційні особливості організації уроку інформатики з урахуванням норм Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти щодо використанням електронних пристроїв. Визначено, що основним типом компетентнісного уроку інформатики в початкових класах є комбінований урок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19271
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Syriatskyi V.V..pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.