Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19261
Назва: Інформаційна система дослідження збуреного руху твердого тіла відносно центру мас
Автори: Цісар, Д. А.
Рачинська, А. Л.
Ключові слова: збурений рух
моделювання
центр мас
кінетичний момент
годограф
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Цісар Д. А. Інформаційна система дослідження збуреного руху твердого тіла відносно центру мас / Д. А. Цісар, А. Л. Рачинська // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 79-80.
Короткий огляд (реферат): Задача про збурений рух твердого тіла відносно нерухомої точки є однією з самих відомих проблем механіки. Інтерес до неї визначається ії практичним значенням для динаміки обертального руху космічних апаратів та прикладної теорії гіроскопів. Ця проблема має також і самостійний теоретичний інтерес як розділ класичної динаміки, який отримав в останні десятиліття дуже швидкий розвиток.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19261
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsar D..pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.