Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19258
Title: Розробка мобільного додатку з контролю та аналізу приватних фінансів
Authors: Жихор, К. І.
Шибаєва, Н. О.
Keywords: розробка мобільного додатку
приватні фінанси
фінансова аналіитика
банківські додатки
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Жихор К. І. Розробка мобільного додатку з контролю та аналізу приватних фінансів / к. і. Жихор, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 72-75.
Abstract: Розробка мобільного додатку з контролю та аналізу приватних фінансів - це актуальна тема яка дозволить користувачам грамотно розподіляти свої фінанси. Звичайно, на ринку є аналоги, які намагаються надати цьому функціоналу, але використовуючи їх я зрозумів, що вони незручні і мало функціональні. Як користувач, я відчуваю себе некомфортно, йдучи в додаток кожен раз, щоб зробити платіж, особливо якщо він проводиться за допомогою картки. Особисто мої фінанси, які у мене є протягом місяця, зберігаються на карті або декількох картах. Я повинен був піти між банківськими додатками і додатком фінансової аналітики просто переписати ті ж операції, які у мене вже є. Після використання таких сервісів я зрозумів, що вони мені не підходять, я розумію, як створити свій власний і набагато краще. Хочу продемонструвати кілька аналогів, щоб показати, що мені сподобалося і що сподобалося.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19258
Appears in Collections:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhihor K..pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.