Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19253
Назва: Аналіз та рекомендації у техніці плавання
Автори: Гальчинський, М. В.
Петрушина, Т. І.
Ключові слова: техніка плавання
спорт
машинне навчання
комп'ютерний зір
модель руху тіла
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Гальчинський М. В. Аналіз та рекомендації у техніці плавання / М. В. Гальчинський, Т. І. Петрушина // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 65-66.
Короткий огляд (реферат): Робота направлена на виявлення помилок у техніці плавання та надання рекомендацій щодо їх усунення. У багатьох видах спорту, зокрема в плаванні, техніка розглядається як один з ключових факторів успіху в змаганнях і одна з основних характеристик, що відзначає кращих спортсменів [1]. Техніка плавання – це патерн руху, засвоєний спортсменом впродовж тривалого часу в м'язовій пам'яті, який вирішує задачу переміщення за найменший час на певній дистанції у воді. Цього можна досягнути за рахунок мінімізації впливу зовнішніх сил на тіло людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19253
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Galchynskyi M. V..pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.