Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19234| Title: | Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація) |
| Authors: | Холодов, Сергій Анатолійович Kholodov, Sergii Anatoliyovych Бабова, Ірина Костянтинівна Babova, Iryna Топчій, Марія Сергіївна Topchii, Mariia Sergiivna |
| Keywords: | методичні рекомендації кваліфіційна робота |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» |
| Citation: | Холодов С. А., Бабова І. К., Топчій М. С. Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація). Одеса: Університет Ушинського, 2024. 34 с. |
| Abstract: | Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти розроблені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт (освітньо-професійна програма Фізична реабілітація), а також для викладачів – керівників магістерських робіт, науково-педагогічних працівників, які здійснюють організацію і управління науково-дослідницькою діяльністю студентів. У методичних рекомендаціях поетапно розкрито процес підготовки кваліфікаційної (магістерської) роботи: від вибору теми дослідження до прилюдного захисту, викладено загальні вимоги до її змісту, структури та оформлення. |
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19234 |
| Appears in Collections: | Кафедра біології та здоров'язбережувальних технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kholodov.pdf | 448.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.