Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19234
Title: Холодов С. А., Бабова І. К., Топчій М. С. Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація)
Authors: Холодов, Сергій Анатолійович
Kholodov, Sergii Anatoliyovych
Бабова, Ірина Костянтинівна
Babova, Iryna
Топчій, Марія Сергіївна
Topchii, Mariia Sergiivna
Keywords: методичні рекомендації
кваліфіційна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Холодов С. А., Бабова І. К., Топчій М. С. Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація). Одеса: Університет Ушинського, 2024. 34 с.
Abstract: Методичні рекомендації до підготовки і захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти розроблені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт (освітньо-професійна програма Фізична реабілітація), а також для викладачів – керівників магістерських робіт, науково-педагогічних працівників, які здійснюють організацію і управління науково-дослідницькою діяльністю студентів. У методичних рекомендаціях поетапно розкрито процес підготовки кваліфікаційної (магістерської) роботи: від вибору теми дослідження до прилюдного захисту, викладено загальні вимоги до її змісту, структури та оформлення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19234
Appears in Collections:Кафедра біології і охорони здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.